Searching Inventory...

Sloopmotor

Budget Auto Almere Almere is niet alleen gespecialiseerd in het demonteren van scooters. Ook uw sloopmotor is bij deze motorsloperij op het juiste adres. Wij halen uw sloopmotor, schademotor of gewoon oude motor kosteloos bij u op. En geven afhankelijk van het merk en type sloopmotor zelfs een vergoeding die kan oplopen tot een paar honderd euro.

Wij zijn RDW erkend dus voorzien u direct ter plekke van een officiële RDW vrijwaring waarmee voor u direct alle voertuig verplichtingen komen te vervallen.

In onze werkplaats wordt de sloopmotor deskundig gedemonteerd en eventueel bruikbare onderdelen krijgen een tweede leven, de rest wordt professioneel en milieuvriendelijk verwerkt tot nieuwe grondstof.

Budget Auto Almere heeft vanaf nu ook een volwaardige webshop met nieuwe en gebruikte scooter onderdelen.  Ruim 8800 scooter onderdelen op voorraad ! Bekijk onze webshop https://www.scooterrecyclingalmere.nl/webshop/

Voor 16 uur besteld is volgende dag geleverd, altijd achteraf betalen en 14 dagen retour recht.

Wilt u een afspraak maken om uw sloopmotor / oude motor of schade motor op te laten halen? Vult u dan alstublieft het online formulier  ( via onze motorsloperij website) in zodat wij contact met u kunnen opnemen om de sloopmotor op te halen. Wij doen ons best om binnen 2 uur elke aanvraag te beantwoorden. Ook als u een opgaaf wilt van de eventuele vergoeding kunt u het formulier invullen.